1.Tikslas
As , Vilma, noriu tapti ir buti moterimi , kuri dziaugiasi harmoningais santykiais savo seimoje , visada rami ir islaikanti pusiausvyra, turinti artima ir glaudu rysi su savo vyru, gyvenanti svariuose ir jaukiuose namuose.
2.Savybes
Kad pasiekiau tiksla, suprasiu
-nebeliks nepasitikejimo artimaisiais,
-nebeliks itampos , kad elgiuosi netinkamai
,-mandagus ir siltas bendravimes taps norma,
-gera nuotaika ir juokas taps kasdieniniai sveciai,
-atsiras paslaugumas
,-pazymiu knygelese neliks ( sumazes) pastabu,
-padaznes trumpi fiziniai kontaktai (prisilietimai, apsikabinimai) tarp manes ir vyro,
Suvoksiu
- kai sumazes nevaldomo pykcio protrukiu
- neliks duru trankymo ir uzsirakinimo,
- kai isgirsiu kitus ir busiu isklausyta is pirmo karto.
Paveikslas-
Diena prasideda ir baigiasi svelniu buciniu. Rytas praeina sklandziai , visi laiku issiskirsto i mokyklas ir darbus. Visi kalbasi tyliai ramiai, vieni kitus supranta is puses zodzio. Nors viena karta per savaite vakarieniaujame visi kartu, aptariame savaites ir dienos ivykius, juokaujame, zaidziame stalo zaidimus, sokame.Ore tvyro ramybe.. Girdisi muzika kuri visiems patinka, jauciasi malonus kepamo pyrago kvapas. Vakaras taip pat ramus, siltai atsisiveikiname ir skirstomes i savo kambarius.
3. Salygos.
Iki siu naujuju metu 2013 sausio 1dienos zymiai pageres mano ir vaiku, mano ir vyro tarpusavio santykiai visur- namuose Vilniuje, sveciuse, kelionese , kur jos bevyktu. Viskas seksis pakankamai greitai ir sklandziai, ir jie geres nuolat. Nepageidautina, kad tikslo nepasieksiu, tai uztruks ilgiau negu 3 men
Turiu pakankamai laiko kiekviena diena paskirti nors po keliolika min kiekvienam seimos nariui asmeniskai ir tureti tiesiogini fizini kontakta ( prisilietimai, apkabinimai, paglostymai). Galiu atvirai parodyti savo jausmus - svelnuma, meile, nepirsti savo nuomones. Reiketu atsisakyti per dazno nuolaidziavimo, nebaigtu darbu atideliojimo iki begalybes, uz visus viska daryti paciai, netoleruoti taisykliu lauzymo. Trukdo daznas nusivylimo jausmas, apatija , valios stoka. Reikia laikytis kiek imanoma griezto dienos rezimo, paskirstyti bendrus darbus pagal kiekvieno galimybes, uz pastangas skatinti ir ivertinti.
Mano teigiamos savybes
Esu rupestinga , svelni, geranoriska, zingeidi, uzsispyrusi, komunikabili, atlaidi.
Sirdziai mieliausi pasiekimai- padejau draugem pagerinti sveikata, sukurti laiminga seima, isigyti nauja nama
Leidziuosi buti isnaudojama, neatspari neigiamom kitu emocijom, pasiduodu tinguliui ,truksta pasitikejimo, daug svarstau priimdama net nereiksmingus aprendimus,
Apribojimai
Valios trukumas laikytis nuoseklumo,
daznai skiriu laika antraeiliams dalykams,
neisiklausau, neisgirtu kas man sakoma,
labai daznai issiskiria nuomones mano ir vyro vaiku auklejimo klausimais,
stabdo - nenoras konfliktuoti,
greit atsibosta, nuleidziu rankas atsiradus pirmom nesekmem ir kliutim.
6. Pasekmes
Kas atsitiks ir bus, kai tiksla pasieksit?
jausiu ramybe, pilnatve;
pageres psichine busena,
turesiu puikius reguliarius santykius su vyru,
nebebus pastabu pazymiu knygeleje( bent sumazes)
iskilusias problemas ir rupescius spresiu taikiai, ieskosiu kompromisu, isklausysiu visu nuomoniu,
sugebesiu ramiai reaguoti i vaiku aprangos stiliu , super sukuosenas ir gausu makiaza.
Kas atsitiks ir bus, jei NEpasieksit tikslo?
kuo toliau tuo labiau vieni nuo kitu tolsime ,
itempti santykiai tures itakos sveikatai ir mokslams, darbui
,vaikai liks prie klaidingu moraliniu normu, savo seimas kurs neturedami geros seimos modelio,
atsals mano ir vyro intymus rysys,
vaikai igis zalingu iprociu,
vaikai netaps savarankiski,
Kas (gero) NEatsitiks ir ko NEbus, kai tiksla pasieksit?
sumazes draugu ratas( ju tiesiog nereikes tiek daug),maziau isgyvensiu kitu zmoniu nesekmes ir tiesiog negalesiu jiems padeti( nesikisiu i ne savo reikalus ir nezinosiu kad reikalinga pagalba, kai manes neprasys),
nustosiu tobuleti.
Kas Neatsitiks ir ko Nebus, jeigu NEpasieksit tikslo?
nebus tvarkingu namu , vaiku kambariu,
vaikai neissiugdys pagarbos jausmo tevams , seneliams, vyresniems zmonems ,
namai netaps traukos objektu, i kuriuos visada gali sugrizti , kaip i ramu saugu uosta,
vidinis nerimas ir itampa taps kasdieniai palydovai, del kuriu gali issivystyti ivairus fiziniai negalavimai ir dvasines ligos,
netapsiu savimi pasitikincia moterimi,
mano ir vyro vidiniai pasauliai liks paslaptyje.
nusivilsiu savimi
7. Verte
Kuriau seima, gimdziau vaikus tam , kad juos myleciau, uzauginciau dorais pilnaverciais zmonemis. Pati budama laiminga ir sveika , traukciau prie saves tokius pat zmones,'' uzkresciau '' kitus optimizmu ir dziaugsmu, meile ir ramybe, labai noriu , kad zemeje daugetu grozio , gerio ir darnos
Сообщение отредактировал Участник_82: 24 Ноябрь 2012 - 14:58